CONSILIUL MONDIAL ROMAN

APEL

Catre Toate Organizatiile Romanesti si Toti Romanii de Pretutindeni,

Consiliul Mondial Roman, Organizatie Non Profit cu sediul in Los Angeles, California, doreste si pe aceasta cale sa vina in sprijinul fratilor nostri din jurul granitelor si propune nu numai un ajutor financiar imediat dat Romanilor din Bulgaria, pentru organizarea celor doua clase de Limba Romana la Silistra, ci si crearea unui Fond de Urgenta, gestionat de Fundatia Nationala a Romanilor de Pretutindeni (FNRP) si Biroul CMR din Bucuresti. Acest fond, alimentat periodic de catre cei carora soarta ne permite, va fi o marturie reala, ca ne gandim la Romanii de langa noi. Contributia si suma donata sunt absolut voluntare. Pentru contact si pentru a vedea lista celor ce contribuie la acest fond de urgenta va rugam vizitati CMR Internet site: www.consiliulmondialroman.org

Donatiile le puteti trimite la:

Romanian World Council

363 N Palm Avenue

Rialto, CA 92376

Attn: Gabriel Bostan

Apelul FNRP, prin Vicepresedinte Daniela Soros, face parte din preocuparile acestei organizatii de spijinire a tot ce este romanesc si vitregit de soarta.
Cazuri similare au fost si vor fi in permanenta. Deaceia crearea unui "Fond de Urgenta", care sa poata fi folosit in mod judicios numai in sprijinul "Romanilor din jurul granitelor", se cere infiintat cat mai curand posibil.
A sosit momentul sa putem dovedi prin cifre, nu numai prin vorbe, preocuparea si atasamentul nostru la problemele fratilor Romani aruncati de istorie inafara granitelor Romaniei si uitati de mai marii zilei.
Problemele lor sa fie si ale noastre, caci numai asa ne legitimam ca Romani. Vechiul proverb romanesc "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face" sa fie tradus de-acum incolo , "Ce voiti sa va faca oamenii, faceti-le asemena lor.

Presedinte CMR
Secretar General
Gabriel Bostan Dwight Luchian Patton